Користувався раніше пароваркою з пластиковими ємностями, але її було дуже важко відмити. Тому купив цю, бо кухонна сталь легше від пластику миється. І не пошкодував - миється дуже легко, як будь-яка каструля. Ну, і кухонна сталь не може нашкодити здоров'ю, а пластик є пластик (не дуже довіряю виробникам, які вихваляються безпечністю для здоров'я свого пластику). Ще одна перевага, що паровка досить об'ємна - влізається багато їжі. Тепер про недоліки. На відміну від моєї старої пластикової пароварки, ця пароварка виділяє досить багато пари в повітря кухні (гігрометр зразу фіксує різке збільшення волості повітря) - виділяє приблизно таку саму кількість пари, як і при варінні в кастрюлі на великому вогні. Але, можливо, так і має бути, якщо пароварка металічна. І ще один маленький недолік: якщо налити води допустимий максимум, то цієї води вистарчить десь на 40-45 хвилин, а далі обов'язково треба доливати. На ті види їжі, які я готую, 40 хвилин вистарчає, а тому можна поставити таймер і не паритись про те, що треба буде доливати воду. Не розумію, чому не можна було зробити ємність для води більшою, щоб не треба було доливати воду при тривалому готуванні. Суть же пароварки не в тому, щоб біля неї сидіти, а в тому, що закинув в неї їжу і пішов, наприклад, працювати онлайн. Але в загальному покупкою задоволений. Чудова річ для холостяка, який хоче харчуватись здоровою їжею.